ЗА НАС

Стив Строителни Решения ЕООД е водеща търговска фирма, специализирана в продажбата на широка гама от строителни материали и стоки. Фирмата е основана през 2009 година и има голям опит в областта на строителството и ремонтите.

Като директен вносител на водещи марки като KERAKOLL, LINDAB и HOGERT, Стив Строителни Решения ЕООД гарантира високо качество и конкурентни цени за всички свои клиенти. Фирмата е също така представител на водещи марки строителни материали като BERNER, KRAFT PAINTS, SOLA, CAPAROL, МАРИСАН и други, което гарантира на клиентите най-доброто качество на продуктите и възможност за избор.

Стив Строителни Решения ЕООД предлага бърза доставка на продуктите си за цялата страна и предлага преференциални цени за по-големи количества и обекти. 

С уникалния си подход и голям опит, Стив Строителни Решения ЕООД е надежден и професионален партньор за всички строителни проекти и ремонти. Компанията винаги се стреми да предоставя най-доброто качество на продуктите си и персонализирано обслужване на всеки клиент. За връзка с офертен отдел на фирмата, моля свържете се с нас на [email protected].За връзка с офертен отдел: team@stivtrade.com

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки