Продукти

Филтри

Категории

Ценови диапазон

Производители

Вид

ActivaTec

ActivaTec Изображение

 Като производител ActivaTec предлага продукти и опаковъчни материали, които се предхождат от интензивно проучване на изискванията за ефективна и модерна складова логистика и интралогистика. Това е в основата на нашите изследвания и нашата гама от специално произведени опаковъчни материали като стреч фолио, опаковъчна лента, опаковъчни машини и аксесоари.

Ние също така предоставихме всички наши лепилни ленти с ориентирано към бъдещето лепило PK-6, което съчетава най-доброто от 3-те лепила, естествен каучук, акрилат и термотопене.

Прозрачно тиксо POWER, 80кг, 48 мм x 150 м
НОВ
Описание: Прозрачно тиксо Activa Tape Power, съвместимо с диспенсър ACT D27629. Благодарение на дължината му не се ...
6,60 лв.

ActivaTec

  Като производител  ActivaTec  предлага продукти и опаковъчни материали, които се предхождат от интензивно проучване на изискванията за ефективна и модерна складова логистика и интралогистика. Това е в основата на нашите изследвания и нашата гама от специално произведени опаковъчни материали като стреч фолио, опаковъчна лента, опаковъчни машини и аксесоари. Ние също така предоставихме всички наши лепилни ленти с ориентирано към бъдещето лепило PK-6, което съчетава най-доброто от 3-те лепила, естествен каучук, акрилат и термотопене.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки