Продукти

Филтри

Категории

Вид

ActivaTec

ActivaTec Изображение

 Като производител ActivaTec предлага продукти и опаковъчни материали, които се предхождат от интензивно проучване на изискванията за ефективна и модерна складова логистика и интралогистика. Това е в основата на нашите изследвания и нашата гама от специално произведени опаковъчни материали като стреч фолио, опаковъчна лента, опаковъчни машини и аксесоари.

Ние също така предоставихме всички наши лепилни ленти с ориентирано към бъдещето лепило PK-6, което съчетава най-доброто от 3-те лепила, естествен каучук, акрилат и термотопене.

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

ActivaTec

  Като производител  ActivaTec  предлага продукти и опаковъчни материали, които се предхождат от интензивно проучване на изискванията за ефективна и модерна складова логистика и интралогистика. Това е в основата на нашите изследвания и нашата гама от специално произведени опаковъчни материали като стреч фолио, опаковъчна лента, опаковъчни машини и аксесоари. Ние също така предоставихме всички наши лепилни ленти с ориентирано към бъдещето лепило PK-6, което съчетава най-доброто от 3-те лепила, естествен каучук, акрилат и термотопене.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки