Сортиране

Категории

Производители

Вид

Birchmeier 

Туба за бензин с кранче Birchmeier, 6 L
НОВ
Туба за бензин с кранче Birchmeier, 6 L Описание: Туба за бензин с кранче Характеристики: •   Туба ...
Безплатно
Пистолет за смесване на торове Birchmeier, 1.25 L
НОВ
Пистолет за смесване на торове Birchmeier, 1.25 L Описание: Пистолет за смесване на торове за течно торене без ...
Безплатно

Birchmeier 

Birchmeier  - качествени продукти, произведени в Швейцария. Безкомпромисната еволюция на изпитани и доказани продукти. С всеки продукт на Birchmeier се възползвате не само от най-високо качество, функционалност и издръжливост, но гаранция за дълъг експлоатационен живот! Като швейцарски производител имаме международна организация за продажби с дистрибуторска мрежа, която непрекъснато се разраства. Нашата гама от продукти включва голямо разнообразие от устройства за пръскане, разпенване, разпределяне и разпръскване. Също така има съвместима гама от аксесоари и друго оборудване за практически всички приложения. Специално проектирани да бъдат издръжливи и подкрепени от надеждни клиентски услуги и етикета за качество „Произведено в Швейцария“, нашите продукти отговарят дори на най-взискателните изисквания на частни и професионални потребители по целия свят. Ръчни или пръскачки под налягане за дома, балкона и грижите за рози, моторизирани раници пръскачки за градината, разсадниците на дърветата и лозарството, за борба с плевели и вредители, ефективни гранулирани разпръсквачи за нанасяне на пестициди - с нашата широка гама от продукти, ще намерите подходящо устройство за всяка работа. Те са подходящи за използване в редица области, включително градинарство, промишленост, управление на съоръжения, почистване, строителство, селско и горско стопанство, контрол на вредителите и автомобилния сектор. 
Birchmeier  Изображение

Birchmeier - качествени продукти, произведени в Швейцария. Безкомпромисната еволюция на изпитани и доказани продукти.

С всеки продукт на Birchmeier се възползвате не само от най-високо качество, функционалност и издръжливост, но гаранция за дълъг експлоатационен живот!

Като швейцарски производител имаме международна организация за продажби с дистрибуторска мрежа, която непрекъснато се разраства. Нашата гама от продукти включва голямо разнообразие от устройства за пръскане, разпенване, разпределяне и разпръскване. Също така има съвместима гама от аксесоари и друго оборудване за практически всички приложения. Специално проектирани да бъдат издръжливи и подкрепени от надеждни клиентски услуги и етикета за качество „Произведено в Швейцария“, нашите продукти отговарят дори на най-взискателните изисквания на частни и професионални потребители по целия свят.

Ръчни или пръскачки под налягане за дома, балкона и грижите за рози, моторизирани раници пръскачки за градината, разсадниците на дърветата и лозарството, за борба с плевели и вредители, ефективни гранулирани разпръсквачи за нанасяне на пестициди - с нашата широка гама от продукти, ще намерите подходящо устройство за всяка работа.

Те са подходящи за използване в редица области, включително градинарство, промишленост, управление на съоръжения, почистване, строителство, селско и горско стопанство, контрол на вредителите и автомобилния сектор. 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки