Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

BLOME

Защитен калъф за простор BLOME, бял
НОВ
Защитен калъф за простор BLOME, бял Описание: Практична защита за простор BLOME в случаите, в които просторът ...
Безплатно
Градински простор BLOME Idea, комплект
НОВ
Градински простор BLOME Idea, комплект Описание: С въртяща се сушилня за дрехи IDEA винаги ще имате достатъчно ...
149,99 лв.
Градински простор BLOME Alustar 60
НОВ
Градински простор BLOME Alustar 60 Описание : Ротационен сушилник за дрехи със здрав корпус и рамене от алуминий. ...
113,99 лв.
Градински простор BLOME Duo Matic 60
НОВ
Градински простор BLOME Duo Matic 60 Описание: Ротационен сушилник DuoMatic съчетава изключителен дизайн със сложен ...
Безплатно

BLOME

Повече от 40 години  BLOME  отстоява иновативни, висококачествени продукти „произведени в Германия“. Модерният дизайн, усъвършенстваната технология и убедителното качество на продукта превърнаха BLOME в търсен доставчик на алуминиеви и пластмасови изделия за дома и градината по целия свят. Всеки един от нашите продукти има обща цел: да направим ежедневието на нашите клиенти по-приятно у дома и на открито. Този стремеж ръководи нашите предприемачески действия - от разработването на продукта до лесни за разбиране инструкции за монтаж и експлоатация. Като независима семейна компания ние поемаме сериозно отговорността си за околната среда и служителите си: BLOME спазва строгите немски и европейски екологични и социални стандарти през целия процес на създаване на стойност. Нашите бизнес партньори също оценяват това, което клиентите ни възнаграждават с висока лоялност към марката: Дългосрочните и доверени бизнес отношения са важен фактор за успех на нашата компания - днес и в бъдеще. Това се отнася особено за нашите служители, които ежедневно се отдават на качеството и пазарния успех на BLOME продуктите.  
BLOME Изображение

Повече от 40 години BLOME отстоява иновативни, висококачествени продукти „произведени в Германия“. Модерният дизайн, усъвършенстваната технология и убедителното качество на продукта превърнаха BLOME в търсен доставчик на алуминиеви и пластмасови изделия за дома и градината по целия свят.

Всеки един от нашите продукти има обща цел: да направим ежедневието на нашите клиенти по-приятно у дома и на открито. Този стремеж ръководи нашите предприемачески действия - от разработването на продукта до лесни за разбиране инструкции за монтаж и експлоатация.

Като независима семейна компания ние поемаме сериозно отговорността си за околната среда и служителите си: BLOME спазва строгите немски и европейски екологични и социални стандарти през целия процес на създаване на стойност.

Нашите бизнес партньори също оценяват това, което клиентите ни възнаграждават с висока лоялност към марката: Дългосрочните и доверени бизнес отношения са важен фактор за успех на нашата компания - днес и в бъдеще. Това се отнася особено за нашите служители, които ежедневно се отдават на качеството и пазарния успех на BLOME продуктите.

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки