Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Размер

Brennenstuhl®

Brennenstuhl®

Brennenstuhl®  предлага висококачествени продукти, които улесняват ежедневието ви. Освен продукти в областта на разпределението на мощности, като кабелни макари, удължителни кабели и захранващи ленти, портфолиото на фирмата включва още светлини и LED прожектори, LED фенерчета и решения за интелигентния дом. Продуктите Brennenstuhl® са подходящи за използване в и около къщата, в работилницата или на строителната площадка. В Brennenstuhl® гарантират, че дизайнът и функционалността вървят ръка за ръка, за да могат да Ви предложат най-добрите възможни решения и технологии.
Brennenstuhl® Изображение

Brennenstuhl® предлага висококачествени продукти, които улесняват ежедневието ви.

Освен продукти в областта на разпределението на мощности, като кабелни макари, удължителни кабели и захранващи ленти, портфолиото на фирмата включва още светлини и LED прожектори, LED фенерчета и решения за интелигентния дом.

Продуктите Brennenstuhl® са подходящи за използване в и около къщата, в работилницата или на строителната площадка.

В Brennenstuhl® гарантират, че дизайнът и функционалността вървят ръка за ръка, за да могат да Ви предложат най-добрите възможни решения и технологии.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки