Продукти

Филтри

Категории

Размер

Производители

Вид

Ejendals

Ejendals Изображение

Ejendals е шведска компания, която от поколения се специализира в разработването, производството и маркетинга на висококачествени продукти, които защитават ръцете и краката.

Централният им офис е в Leksand, Швеция, където също имат лаборатория за научноизследователска и развойна дейност и съоръжения за тестване на ръкавици и защита на ръцете. Компанията има подобни съоръжения за научноизследователска и развойна дейност и тестване на защитни обувки в Jokipii, Финландия.

Имат собствена фабрика във Финландия и поддържат дългогодишни сътрудничества с няколко избрани фабрики в други части на света.

Приблизително петдесет процента от продуктите се произвеждат в собствената им фабрика.

Фабриките, с които работят, са сред най-добрите в света и сътрудничеството им датира повече от 20 години.

Продуктите им правят ежедневието по-безопасно на десетки хиляди работни места в Европа.

 

Ръкавици противосрезни EJENDALS, INFINITY cut B, сиво - черно
НОВ
Ръкавици противосрезни EJENDALS, INFINITY cut B, сиво - черно Описание: Висококачествени работни ръкавици, ...
24,00 лв.

Ejendals

Ejendals  е шведска компания, която от поколения се специализира в разработването, производството и маркетинга на висококачествени продукти, които защитават ръцете и краката. Централният им офис е в Leksand, Швеция, където също имат лаборатория за научноизследователска и развойна дейност и съоръжения за тестване на ръкавици и защита на ръцете. Компанията има подобни съоръжения за научноизследователска и развойна дейност и тестване на защитни обувки в Jokipii, Финландия. Имат собствена фабрика във Финландия и поддържат дългогодишни сътрудничества с няколко избрани фабрики в други части на света. Приблизително петдесет процента от продуктите се произвеждат в собствената им фабрика. Фабриките, с които работят, са сред най-добрите в света и сътрудничеството им датира повече от 20 години. Продуктите им правят ежедневието по-безопасно на десетки хиляди работни места в Европа.  
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки