Продукти

Филтри

Категории

Производители

Вид

ELMARK

ELMARK Изображение

ЕЛМАРК предоставя редица продукти в областта на осветлението и електрическите системи, предназначени да отговорят на потребностите на различни обществени институции и организации. Сред клиентите на компанията се открояват редица образователни заведения, общини, държавни агенции, болници, ведомства и други организации с важно обществено значение.

 

Предлагането на надеждни и безопасни решения, които успешно да бъдат интегрирани в сградите на различни обществени структури е важно за компанията с идеята тя да продължи да се утвърждава като доставчик на качествени системи и продукти. Фокусът на ЕЛМАРК към този пазар до голяма степен е свързан и с философията на компанията, която подчертава значението на това, тя да допринася за подобряване на начина на живот на хората и да предоставя едно по-високо ниво на отговорност към обществото.

 

Амбициите на дружеството да се развива на този пазар са обуславяни и от нуждата от ефективни решения, предназначени за модерни административни и бизнес сгради. Факт е, че все повече институции избират продуктите на ЕЛМАРК, за да осигурят трайно ниво на комфорт и уют, в съчетание с безопасност и рентабилност.

 

Компанията успя за кратко време да се докаже на този пазар и бързо създаде доверие в потребителите, същевременно превръщайки се в символ на качество, както в сферата на електротехническите компоненти и системи, така и в областта на осветителната техника.

Работна  лампа-прожектор с БАТЕРИЯ И USB ЗАРЯДНО 10W СЕРВИЗНА
НОВSALE
- 14.00 %
Мощен осветителен инструмент за работа в тъмни и труднодостъпни места. Здрав корпус от ABS пластмаса за да не бъде ...
53,23 лв.61,90 лв.

ELMARK

ЕЛМАРК предоставя редица продукти в областта на осветлението и електрическите системи, предназначени да отговорят на потребностите на различни обществени институции и организации. Сред клиентите на компанията се открояват редица образователни заведения, общини, държавни агенции, болници, ведомства и други организации с важно обществено значение.   Предлагането на надеждни и безопасни решения, които успешно да бъдат интегрирани в сградите на различни обществени структури е важно за компанията с идеята тя да продължи да се утвърждава като доставчик на качествени системи и продукти. Фокусът на ЕЛМАРК към този пазар до голяма степен е свързан и с философията на компанията, която подчертава значението на това, тя да допринася за подобряване на начина на живот на хората и да предоставя едно по-високо ниво на отговорност към обществото.   Амбициите на дружеството да се развива на този пазар са обуславяни и от нуждата от ефективни решения, предназначени за модерни административни и бизнес сгради. Факт е, че все повече институции избират продуктите на ЕЛМАРК, за да осигурят трайно ниво на комфорт и уют, в съчетание с безопасност и рентабилност.   Компанията успя за кратко време да се докаже на този пазар и бързо създаде доверие в потребителите, същевременно превръщайки се в символ на качество, както в сферата на електротехническите компоненти и системи, така и в областта на осветителната техника.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки