Продукти

Филтри

Категории

Размер

Ценови диапазон

Производители

Вид

FORTIS

FORTIS Изображение

 Успешната история на средния семеен бизнес започва с визия. На 11 ноември 1931 г. Фердинанд Траутвайн основава E / D / E с убеждението, че пазаруването в общността може да бъде професионализирано.

E / D / E е най-голямата европейска асоциация за покупки и маркетинг, с почти 1207 средни търговски компании, които търгуват с инструменти, машини и оборудване, строителни хардуер и компоненти, водопровод и отопление, стомана и закрепващи технологии, промишлени технологии и продукти за безопасност при работа.

С множество търговски марки, като Fortis, Format, Forum, E-coll, E-Normpro, E / D / E също допринася за решителното подобряване на пазарната позиция на своите членове.

FORTIS е впечатляващата марка за професионални потребители в индустрията и търговията.

Гамата от тази качествена марка включва повече от 650 инструменти и 600 продукта за индустриална безопасност. Всички продукти се произвеждат от известни доставчици в съответствие с международните стандарти. Това гарантира постоянно високо качество на продуктите на FORTIS.

Гамата от инструменти FORTIS включва: инструменти за обработка на камък и дървообработване, шлифовъчни материали, дискове за рязане и шлайфане, измервателна техника, инструменти за монтаж на винтове и гайки, чукове, секачи, чанти за инструменти.

Гамата за индустриална безопасност FORTIS включва: професионално облекло, облекло за еднократна употреба, предпазни очила, каски, кожени ръкавици, работни обувки, технически ръкавици, дрехи за всякакви метеорологични условия.

Ръкавици FORTIS FITTER FLEX, сиво - черно
НОВ
Ръкавици FORTIS FITTER FLEX, сиво - черно Описание: Висококачествени работни ръкавици, идеални за всяка работа с ...
5,76 лв.
Ръкавици FORTIS FITTER PREMIUM, червено - черен
НОВ
Ръкавици FORTIS FITTER PREMIUM, червено - черен Описание: Висококачествени работни ръкавици, идеални за всяка ...
6,66 лв.
Ръкавици FORTIS-TOUCH SCREEN, синьо - черно
НОВ
Ръкавици FORTIS-TOUCH SCREEN, синьо - черно Описание: Качествени работни ръкавици, изработени от найлон с черно ...
3,25 лв.
Ръкавици FORTIS-PAKER, синьо - бели, точки
НОВ
Ръкавици FORTIS-PAKER, синьо - бели, точки Описание: Качествени работни ръкавици, подходяши за обща работа, за ...
3,99 лв.
Ръкавици FORTIS DIGGER, телешка кожа, синьо - бялo
НОВ
Ръкавици FORTIS DIGGER, телешка кожа, синьо - бялo Описание: Надеждни ръкавици, изработени от качествена телешка ...
4,99 лв.
Тресчотка за битове FORTIS, 1/4" 6.3мм, 72 Т, 95 мм
НОВ
Тресчотка за битове FORTIS, 1/4" 6.3мм, 72 Т, 95 мм Описание: Бит тресчотка 1/4 " Характеристики: •  ...
63,64 лв.
Удължителен кабел FORTIS, 1.5 мм²
НОВ
Удължителен кабел FORTIS, 1.5 мм² Описание:  Удължителен кабел с предпазна капачка и заземен контакт и ...
от 17,22 лв.

FORTIS

  Успешната история на средния семеен бизнес започва с визия. На 11 ноември 1931 г. Фердинанд Траутвайн основава E / D / E с убеждението, че пазаруването в общността може да бъде професионализирано. E / D / E е най-голямата европейска асоциация за покупки и маркетинг, с почти 1207 средни търговски компании, които търгуват с инструменти, машини и оборудване, строителни хардуер и компоненти, водопровод и отопление, стомана и закрепващи технологии, промишлени технологии и продукти за безопасност при работа. С множество търговски марки, като Fortis, Format, Forum, E-coll, E-Normpro, E / D / E също допринася за решителното подобряване на пазарната позиция на своите членове. FORTIS е впечатляващата марка за професионални потребители в индустрията и търговията. Гамата от тази качествена марка включва повече от 650 инструменти и 600 продукта за индустриална безопасност. Всички продукти се произвеждат от известни доставчици в съответствие с международните стандарти. Това гарантира постоянно високо качество на продуктите на  FORTIS . Гамата от инструменти FORTIS включва: инструменти за обработка на камък и дървообработване, шлифовъчни материали, дискове за рязане и шлайфане, измервателна техника, инструменти за монтаж на винтове и гайки, чукове, секачи, чанти за инструменти. Гамата за индустриална безопасност FORTIS включва: професионално облекло, облекло за еднократна употреба, предпазни очила, каски, кожени ръкавици, работни обувки, технически ръкавици, дрехи за всякакви метеорологични условия.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки