Продукти

Филтри

Категории

Ценови диапазон

Производители

Вид

GARDENA

GARDENA Изображение

С централа в Улм, Германия GARDENA е предпочитаната марка за милиони собственици на домове и градини по цял свят, когато става дума за грижа за градината. Това е така, тъй като GARDENA предлага пълна гама от всичко необходимо – без значение дали става дума за напоителни системи, помпи, градински езерца, грижа за моравата, грижа за дървета и храсти, градински инструменти, или култивиране на почвата. Днес GARDENA е водещата марка за висококачествени градински инструменти в Европа и се предлага в повече от 80 страни по целия свят. Ние влагаме емоция, за да отговорим на нуждите на хората, които гледат на своята градина като на място за живеене близо до природата и място за здравословен живот, почивка и забавление.

От своето основаване през 1961 г. досега GARDENA се разви от малка търговска компания за градински инструменти до световно признат производител на интелигентни продукти и системи за грижа за градината едва в рамките на няколко десетилетия. Последният пробив беше при въвеждането на системата Original GARDENA System през 1968 г. Идеята да предложим системни решения беше продължена през следващите няколко десетилетия с GARDENA combisystem (1977 г.), GARDENA accu-system V12, GARDENA Sprinklersystem и GARDENA Micro-Drip-System (всички през 1990 г.). Научете повече за крайъгълните камъни на развитието на продуктите в историята на GARDENA. Тайната на успеха винаги се крие в огромната иновативна сила на марката, както и постоянната политика на продажби и маркетинг.

От 2007 г. GARDENA е член на Husqvarna Group и – освен самата Husqvarna и McCulloch – една от техните основни глобални потребителски марки.

Компанията е основана през 1961 г. в Германия от търговците Werner Kress и Eberhard Kastner. В началото започнали с внос на градински инструменти с произход от Франция. Последният пробив беше, когато въведохме системата Original GARDENA System през 1968 г. Благодарение на иновативната си мощ и качеството на марката, както и на големите ползи за потребителя, само за няколко години GARDENA бързо се превърна в признат по цял свят производител на интелигентни и лесни за ползване продукти и системи за поливане и грижа за градината. От 2007 г. компанията е член на шведската компания Husqvarna Group.

Пистолет за поливане Gardena Premium
НОВSALE
- 8,60 лв.
Пистолет за поливане Gardena Premium Пистолетът Gardena Premium е здрав и удобен, изработен от висококачествени ...
34,40 лв.43,00 лв.
Лозарска ножица GARDENA
НОВSALE
- 13,00 лв.
Качествените продукти на GARDENA, произведени в Германия, са продукти с надеждни резултати, издържливост и ...
52,00 лв.65,00 лв.
Сгъваем градински трион Gardena
НОВSALE
- 9,80 лв.
Удобният сгъваем градински трион GARDENA 135 е предназначен за рязане на всякакви материали, при изпълняването на ...
39,20 лв.49,00 лв.
GARDENA Premium BP 50 Лозарска ножица (№08702)
НОВ
Лозарските ножици GARDENA Premium BP 50 са висококачествени градински ножици за любителите на солидните режещи ...
92,90 лв.
GARDENA 24 Comfort B/М Лозарска ножица (№08904)
НОВ
Лозарската ножица GARDENA Comfort B/М е с горен нож, покрит с незалепващо покритие и по-ниско острие от ...
41,90 лв.
GARDENA 22 Classic B/S-М Лозарска ножица (№08857)
НОВ
Лозарска ножица GARDENA Classic B/S-М е с незалепващо покритие на остриетата, изработена от неръждаема стомана. ...
28,90 лв.
GARDENA 23 Comfort A/M Ножица с наковалня (№08903)
НОВ
Ножицата  с наковалня GARDENA е идеална за рязане на малки и по-големи, сухи клони. Има прецизно заточени ...
41,90 лв.
GARDENA 18 Classic B/S Лозарска ножица (№08754)
НОВ
Градинските ножици GARDENA Classic са класиката сред градинските ножици - имайки всички характеристики на добрите ...
25,00 лв.
GARDENA 24 Comfort B/S-XL Лозарска ножица (№08905)
НОВ
Лозарската ножица GARDENA Comfort B/S-XL е идеална за рязане на цветя, увивни растения, млади издънки и свежа ...
54,00 лв.
GARDENA Струйник за почистване Comfort (№18303)
НОВ
Воден пистолет за почистване и поливане. Корпуса и спусъка имат меко покритие от висококачествена пластмаса, за ...
26,90 лв.
Универсална ножица Gardena SchnippSchnapp 08704-20 - 180 мм
НОВ
Универсална ножица Gardena SchnippSchnapp XL е удобна за широко приложение за работа в кухнята и градината - ...
29,00 лв.
Gardena Comfort Full or Part 8142-27
НОВ
Импулсната пръскачка с пълен или частичен кръг има здрав, пластмасов дизайн. На специално сглобените регулиращи ...
36,90 лв.
Секачи Gardena Comfort B / M и ножици SchnippSchnapp (12200-20)
НОВ
Техническа информация: · Дебелина на рязане: 24 мм · Принцип на рязане: Байпас · Тип ножици за ...
54,90 лв.
GARDENA 18295-34 Пръскачка с дюзи + комплект съединители
НОВ
Характеристика: Базовият комплект GARDENA се състои от конектор с резба и адаптер (арт. номер 18202), конектор за ...
21,00 лв.

GARDENA

С централа в Улм, Германия GARDENA е предпочитаната марка за милиони собственици на домове и градини по цял свят, когато става дума за грижа за градината. Това е така, тъй като GARDENA предлага пълна гама от всичко необходимо – без значение дали става дума за напоителни системи, помпи, градински езерца, грижа за моравата, грижа за дървета и храсти, градински инструменти, или култивиране на почвата. Днес GARDENA е водещата марка за висококачествени градински инструменти в Европа и се предлага в повече от 80 страни по целия свят. Ние влагаме емоция, за да отговорим на нуждите на хората, които гледат на своята градина като на място за живеене близо до природата и място за здравословен живот, почивка и забавление. От своето основаване през 1961 г. досега GARDENA се разви от малка търговска компания за градински инструменти до световно признат производител на интелигентни продукти и системи за грижа за градината едва в рамките на няколко десетилетия. Последният пробив беше при въвеждането на системата Original GARDENA System през 1968 г. Идеята да предложим системни решения беше продължена през следващите няколко десетилетия с GARDENA combisystem (1977 г.), GARDENA accu-system V12, GARDENA Sprinklersystem и GARDENA Micro-Drip-System (всички през 1990 г.). Научете повече за крайъгълните камъни на развитието на продуктите в историята на GARDENA. Тайната на успеха винаги се крие в огромната иновативна сила на марката, както и постоянната политика на продажби и маркетинг. От 2007 г. GARDENA е член на Husqvarna Group и – освен самата Husqvarna и McCulloch – една от техните основни глобални потребителски марки. Компанията е основана през 1961 г. в Германия от търговците Werner Kress и Eberhard Kastner. В началото започнали с внос на градински инструменти с произход от Франция. Последният пробив беше, когато въведохме системата Original GARDENA System през 1968 г. Благодарение на иновативната си мощ и качеството на марката, както и на големите ползи за потребителя, само за няколко години GARDENA бързо се превърна в признат по цял свят производител на интелигентни и лесни за ползване продукти и системи за поливане и грижа за градината. От 2007 г. компанията е член на шведската компания Husqvarna Group.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки