Продукти

Филтри

Категории

Производители

Вид

hogert germany

hogert germany Изображение

Качеството е от първостепенно значение за Högert Technik. Марката Högert Technik е създадена със страст към качество, простота и ефикасност. Проектирана е за използване в тежки условия и  от взискателни професионалисти, които работят с ръчни инструменти всеки ден.

Суровината е същността на всеки продукт, защото гарантира ниска амортизация и висока трайност. За ръчни инструменти това е въглеродна стомана. Högert Technik внимателно проверява и подбира своите доставчици на стомана. Техни партньори за доставка са сред световните индустриални гиганти, които гарантират най-доброто качество на металите. Те дават възможност за предлагане на широка продуктова гама с най-добър произход.

Инженерите на Högert Technik прецизно проектират всеки детайл от инструментите си.

Кована стомана при висока температура, внимателно охлаждане и втвърдяване, строг контрол на качеството с оптимизирана логистика: тези фактори се отнасят за продуктовата гама със съотношение цена / качество, което конкурентите не могат да предложат.

Доверието, което клиентите влагат в марката, е основа за нейното функциониране и развитие.

Затова продуктите на Högert Technik преминават редица тестове и външни проверки, преди да бъдат пуснати за продажба. По този начин те притежават стандарти и сертификати за качество GS, ISO, OSA. Сертифицирани са от TÜV Rheinland и VDE-Institue. Също така потвърждават изискванията на Deutsches Institut für Normung - DIN.

Продуктовата гама включва механични, фиксиращи, измервателни и автомобилни инструменти, аксесоари за елекроинструменти, продукти за съхранението и безопасността им.

Нископрофилен хидравличен крик HOGERT, тип "крокодил", 2.5 t , TÜV
НОВ
Описание: Висококачествен нископрофилен хидравличен крик тип "крокодил". Той e перфектен инструмент в автосервизи и ...
437,02 лв.

hogert germany

Качеството е от първостепенно значение за  Högert Technik . Марката Högert Technik е създадена със страст към качество, простота и ефикасност. Проектирана е за използване в тежки условия и  от взискателни професионалисти, които работят с ръчни инструменти всеки ден. Суровината е същността на всеки продукт, защото гарантира ниска амортизация и висока трайност. За ръчни инструменти това е въглеродна стомана. Högert Technik внимателно проверява и подбира своите доставчици на стомана. Техни партньори за доставка са сред световните индустриални гиганти, които гарантират най-доброто качество на металите. Те дават възможност за предлагане на широка продуктова гама с най-добър произход. Инженерите на Högert Technik прецизно проектират всеки детайл от инструментите си. Кована стомана при висока температура, внимателно охлаждане и втвърдяване, строг контрол на качеството с оптимизирана логистика: тези фактори се отнасят за продуктовата гама със съотношение цена / качество, което конкурентите не могат да предложат. Доверието, което клиентите влагат в марката, е основа за нейното функциониране и развитие. Затова продуктите на Högert Technik преминават редица тестове и външни проверки, преди да бъдат пуснати за продажба. По този начин те притежават стандарти и сертификати за качество GS, ISO, OSA. Сертифицирани са от TÜV Rheinland и VDE-Institue. Също така потвърждават изискванията на Deutsches Institut für Normung - DIN. Продуктовата гама включва механични, фиксиращи, измервателни и автомобилни инструменти, аксесоари за елекроинструменти, продукти за съхранението и безопасността им.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки