Продукти

Филтри

Категории

Производители

Вид

Honeywel

Honeywel Изображение

Продуктите Honeywell помагат на мениджърите да изградят среда на безопасност, която свежда до минимум нараняванията и поддържа по-защитено и продуктивно работно място.

Проучванията показват, че подобрената култура на безопасност може да бъде най-рентабилния и доказан процес на предотвратяване на злополуки. Създаването на култура за безопасност не означава добавяне на нов набор от правила, това е нова философия за предотвратяване на наранявания на работното място.

Безопасността вече не е нещо, определено и налагано от ръководството, по-скоро това става право и отговорност на всеки служител. Когато работниците приемат стандарти за безопасност и практикуват по-добро поведение, те могат да регулират собствената си безопасност много по-ефективно и последователно.

Honeywell може да помогне. Ние предлагаме най-широкото портфолио от водещи решения за безопасност на пазара днес.

С най-широката гама от стилно, удобно и високопроизводително оборудване за ЛПС, иновативни технологии, глобален обхват и изчерпателен набор от програми за обучение и образование, ние разбираме и можем най-добре да обслужваме нуждите и очакванията на ръководителя на безопасността за подобряване на работната заобикаляща среда.

Нашият 50-годишен опит и познания в областта на спазването на регулаторните норми, идентифицирането на опасности, управлението на безопасността и избора и приложението на ЛПС оборудване, съчетано с задълбочен организационен ангажимент, ни позиционира да помогнем на ръководителите на безопасността да изградят култура, в която работниците сами да направят по-безопасен избор.

 

Ръкавици диелектрични Honeywell, 1000 V, червени, 410 мм, EN
НОВ
Ръкавици диелектрични Honeywell, 1000 V, червени, 410 мм, EN Описание: Професионални работни диелектрични ръкавици, ...
69,90 лв.

Honeywel

Продуктите  Honeywell  помагат на мениджърите да изградят среда на безопасност, която свежда до минимум нараняванията и поддържа по-защитено и продуктивно работно място. Проучванията показват, че подобрената култура на безопасност може да бъде най-рентабилния и доказан процес на предотвратяване на злополуки. Създаването на култура за безопасност не означава добавяне на нов набор от правила, това е нова философия за предотвратяване на наранявания на работното място. Безопасността вече не е нещо, определено и налагано от ръководството, по-скоро това става право и отговорност на всеки служител. Когато работниците приемат стандарти за безопасност и практикуват по-добро поведение, те могат да регулират собствената си безопасност много по-ефективно и последователно. Honeywell може да помогне. Ние предлагаме най-широкото портфолио от водещи решения за безопасност на пазара днес. С най-широката гама от стилно, удобно и високопроизводително оборудване за ЛПС, иновативни технологии, глобален обхват и изчерпателен набор от програми за обучение и образование, ние разбираме и можем най-добре да обслужваме нуждите и очакванията на ръководителя на безопасността за подобряване на работната заобикаляща среда. Нашият 50-годишен опит и познания в областта на спазването на регулаторните норми, идентифицирането на опасности, управлението на безопасността и избора и приложението на ЛПС оборудване, съчетано с задълбочен организационен ангажимент, ни позиционира да помогнем на ръководителите на безопасността да изградят култура, в която работниците сами да направят по-безопасен избор.  
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки