Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Размер
Цвят

KRAFT PAINTS

ИНТЕРИОРНА БОЯ MASTER PLASTIKO KRAFT  PAINTS
НОВSALE
- 2,94 лв.
Екологична латексова боя Profi INTERIOR ECO KRAFT PAINTS
НОВSALE
- 2,69 лв.
Със стъклени перли Master Hydrocontrol KRAFT PAINTS
НОВSALE
- 3,00 лв.
Латексова боя с порцеланови частици Brilliant KRAFT PAINTS
НОВSALE
- 1,10 лв.
Миещ се латекс MASTER EASY CLEAN МАТ KRAFT PAINTS
НОВSALE
- 2,17 лв.
ABSOLUT MAT
НОВSALE
- 6,70 лв.
от 32,30 лв.39,00 лв.
COMFORT INTERIOR
НОВSALE
- 1,70 лв.
4 SEASONS WATERPROOF
НОВ
от 50,83 лв.
Акрилна боя на водна основа ACRYLIC KRAFT PAINTS
НОВSALE
- 1,60 лв.
STONE CARE
НОВ
от 13,90 лв.
Няма наличност
Marble Aqua
НОВ
HARD&GLOSS  ЕМАЙЛЛАК
НОВSALE
- 1,60 лв.
9,90 лв.11,50 лв.
Полиуретанова боя за дърво Wood Aqua KRAFT PAINTS
НОВSALE
- 4,23 лв.
KRAFT COMBO PACK
НОВ
46,80 лв.
Няма наличност

KRAFT PAINTS

След придобиването на HELIOS S.A. през 1999 г. Druckfarben започнала своята дейност в сектора за покривни строителни бои. HELIOS S.A., компания датираща от средата на 1930-та, е един от най-старите играчи в бизнеса с покривни строителни бои. Kraft е водещият бранд, той стартира през 1980-те.   През 2008 KRAFT открива чисто нов завод, който покрива нуждите на гръцкия пазар толкова добре, колкото и при страните съседки. В сърцето на стратегията на Druckfarben стои дистрибуцията на продукти за цяла Югоизточна Европа от най-новите си и най-съвременни производствени мощности в Гърция и Румъния.  Продуктите на KRAFT се дистрибутират също чрез дъщерни дружества на Druckfarben България и Druckfarben Сърбия така, както и чрез дистрибуторска мрежа в Кипър, Албания, Бивша югославска република Македония, Черна Гора и Косово. Основната цел на компанията е да осигури бързо и ефикасно обслужване на клиенти. Румънският завод обслужва основно нуждите на клиенти, намиращи се в по-северните райони на Югоизточна Европа, докато гръцката фабрика покрива нуждите на клиенти, разположени в южната част на Югоизточна Европа.
KRAFT PAINTS Изображение
След придобиването на HELIOS S.A. през 1999 г. Druckfarben започнала своята дейност в сектора за покривни строителни бои. HELIOS S.A., компания датираща от средата на 1930-та, е един от най-старите играчи в бизнеса с покривни строителни бои. Kraft е водещият бранд, той стартира през 1980-те.
 
През 2008 KRAFT открива чисто нов завод, който покрива нуждите на гръцкия пазар толкова добре, колкото и при страните съседки. В сърцето на стратегията на Druckfarben стои дистрибуцията на продукти за цяла Югоизточна Европа от най-новите си и най-съвременни производствени мощности в Гърция и Румъния.  Продуктите на KRAFT се дистрибутират също чрез дъщерни дружества на Druckfarben България и Druckfarben Сърбия така, както и чрез дистрибуторска мрежа в Кипър, Албания, Бивша югославска република Македония, Черна Гора и Косово. Основната цел на компанията е да осигури бързо и ефикасно обслужване на клиенти. Румънският завод обслужва основно нуждите на клиенти, намиращи се в по-северните райони на Югоизточна Европа, докато гръцката фабрика покрива нуждите на клиенти, разположени в южната част на Югоизточна Европа.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки